Professional personal training

Haal alles uit jezelf. Sport met passie!

 

Ons concept van personal training stelt jouw persoonlijke doelen centraal. Wij zorgen er samen voor dat je het maximale uit jezelf haalt en sport met passie en plezier.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van personal training aan topsporters. Dankzij jarenlange ervaring als professionele sporter op topniveau weten we wat ervoor nodig is om het beste uit jezelf te halen. Jouw doelen én de sport die jij op topniveau beoefent staan bij ons centraal. Denk aan tennissers, voetballers, paardrijders, zwemmers, (kick)boksers en (ijs)hockeyers. Je kunt samen met ons werken aan doelen als meer explosiviteit, kracht, snelheid en wendbaarheid. De trainingen zorgen ook voor een vermindering van blessures en klachten en helpen je om beter te presteren. Maar zeker ook het mentale aspect is belangrijk.

Sport specifieke training

De sport specifieke training van Now Or Never Sports is erop gericht om nóg beter te worden in de sport die jij beoefent. De sport specifieke training, met functionele training als basis, richt zich op bewegingspatronen die jij maakt tijdens het beoefenen van jouw sport. De verbetering die je hiermee realiseert is noodzakelijk als topsporter.

De volgende doelen kunnen worden bereikt met sport specifieke training:

  • Sport specifieke onderdelen verbeteren
  • Maximale kracht en explosiviteit
  • Sterkere core en verhoogde wendbaarheid
  • Startsnelheid en acceleratie
  • Perfecte coördinatie, souplesse en controle
  • Uithoudingsvermogen
  • Voorbereiding op een nieuw seizoen
  • Blessurepreventie of versneld herstel

Small group professional training

Bij Now Or Never Sports kun je ook kiezen voor small group professional training. Tijdens deze sessies ga je in kleine groepen aan de slag met andere professionals om je doelen te bereiken. Small group professional training is een persoonlijke, motiverende en afwisselende trainingsmethode waaraan je met (con)collega’s kunt deelnemen.

Mentale coaching

In de topsport is het belangrijk dat je mentaal sterk bent. De top bereiken is niet eenvoudig, evenals presteren op topniveau. Mentale begeleiding van iemand die de klappen van de zweep kent kan daarbij hulp bieden. Now Or Never Sports heeft ervaring op topsportniveau én de kennis om de mentale begeleiding te bieden.

Professional training op locatie

We bieden ook begeleiding op locatie aan. Onze personal trainers nemen de trainingsmiddelen mee. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is voldoende trainingsruimte om de sport specifieke oefeningen tot uitvoering te kunnen brengen.