Personal training

Haal alles uit jezelf. Sport met passie!

 

Ons concept van personal training stelt jouw persoonlijke doelen centraal. Wij zorgen er samen voor dat je het maximale uit jezelf haalt en sport met passie en plezier.

Personal Training bij Now Or Never Sports

  • Persoonlijk advies & trainingsprogramma op maat (waarin jouw doel centraal staat)
  • Functionele training, afgestemd op de beweging die jij doet in het dagelijks leven
  • Periodieke meting
  • Voedingsadvies/schema, samengestelde maaltijden zijn te verkrijgen via NONS
  • Functionele training met max. 6 personen (Smallgroup)

Persoonlijk advies & trainingsprogramma

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we je persoonlijke doelen om vast te stellen welk trainingsprogramma het beste bij je past. Om goed te kunnen inspelen op de behoefte van jouw lichaam evalueren we je voortgang en het trainingsprogramma regelmatig. Aan de hand van periodieke metingen kunnen we het trainingsprogramma bijstellen.

Functionele training

Functionele training vormt de basis van de trainingsprogramma’s van Now Or Never Sports. Deze trainingsmethode richt zich op bewegingspatronen van het hele lichaam in plaats van op het isoleren van individuele spiergroepen. Het grote voordeel hiervan is dat je lichaamshouding en rompstabiliteit verbetert en eventuele disbalans in je lichaam vermindert. Onze functionele trainingen zijn afgestemd op jouw lichaam, levensstijl, beroep en/of de sport die je beoefent. Hierdoor heb je in het dagelijkse leven veel profijt van de inspanningen die je doet tijdens onze sessies.

Periodieke meting

Je voortgang wordt iedere maand gemeten door gebruik te maken van onze 4-punts huidplooimeter en de omtrek van je lichaamsdelen te meten. Hiermee brengen we je BMI, BMR en AMR in kaart.

Voedingsadvies

Now Or Never Sports maakt samen met jou  een voedingsplan gebaseerd op jouw doelstellingen. Het voedingsplan bestaat uit een analyse van je huidige voedingspatroon. Aan de hand daarvan geven we je een voedingsadvies en uitleg over voedingsprincipes. Dit geeft je handvatten om ook op de lange termijn een gezond voedingspatroon vol te houden.

Small group functional training

Bij Now Or Never Sports kun je ook kiezen voor small group functional training. Tijdens deze sessies ga je in kleine groepen (maximaal 6 personen) aan de slag om je doelen te bereiken. Small group functional training is een gezellige, persoonlijke, motiverende en afwisselende trainingsmethode waarin je op je eigen tempo kunt deelnemen.

Je kunt kiezen om zelf een groep samen te stellen of wij stellen een groep samen van mensen met vergelijkbare doelen.